Embroline by Coloreel

Vi har tillsammans med Inventech Europe varit med att utveckla ett varumärke som spås revolutionera många delar av textilbranschen.

Inventech Europe, PS Kommunikation, Embroline

Sedan drygt ett år arbetar vi tillsammans med Jönköpingsföretaget Inventech Europe vars dotterbolag, Coloreel, utvecklat produkten Embroline. Embroline bygger på en patenterad trådfärgningsteknik som gör det möjligt att färga textiltråd under pågående textilproduktion. På så sätt har man alltid rätt trådfärg när man behöver den. Produkten har en potential att kunna revolutionera många delar av textilbranschen.

Vi på PS Kommunikation har tillsammans med företaget varit med och utvecklat företagets varumärke. Ett arbete som resulterat i Brand guidelines och en grafisk manual. Vi har därutöver bland annat utvecklat Embrolines webb och är en partner för företagets löpande kommunikation.

Nyligen vann Inventech pris för årets innovation på Jönköpingsgalan och företaget har redan blivit kontaktade av ett antal av de mest exklusiva modemärkena i världen. Vi ser fram emot en fortsatt spännande resa tillsammans.

Vill du se eller veta mer?

Besök Coloreel.com eller Kontakta oss för mer information.

.